Checkstar service network

Wereldwijd zijn er meer dan 5.000 autobedrijven aangesloten bij het Checkstar netwerk, waarvan de meeste (2800), hoe kan het ook anders, in Italië. In 2009 hebben de eerste Nederlandse autobedrijven zich verbonden aan het nieuwe werkplaatsconcept van Magneti Marelli.

Het accent bij de Checkstar garages ligt op professionaliteit, kwaliteit, deskundigheid en service. Alle bedrijven bij Checkstar zijn aangesloten, zijn gespecialiseerd in de merken Fiat, Alfa Romeo en/of Lancia. Het pur sang Italiaanse Magneti Marelli sluit hierbij natuurlijk naadloos aan. Zoals bekend, is Magneti Marelli een belangrijke eerste montage fabrikant voor de drie genoemde merken en ook voor de meeste niet-Italiaanse autoproducenten.

Wat biedt een Checkstar garage?

Naast de bovengenoemde kwalificaties beschikken wij over een geheel up-to-date en goed geoutilleerde werkplaats en maken wij gebruik van de modernste apparatuur. De onderdelen die gebruikt worden zijn altijd origineel of daaraan gelijkwaardig. Garage Stevens beschikt dankzij de samenwerking met Magneti Marelli over extra technische kennis. Bij ons zijn nu ook alle Magneti Marelli producten te verkrijgen, zoals elektronische en slijtage onderdelen, verlichting, koeling, schokbrekers en accu’s. Voor onderhoud, reparaties en onderdelen van Fiat, Alfa Romeo en Lancia modellen zijn wij bij uitstek een betrouwbaar adres met scherp concurrerende prijzen voor de onderdelen, tuningdelen en accessoires, zoals lichtmetalen velgen, uitlaten, remschijven, verlagingskits en dergelijke. Hiermee kunt u uw Italiaanse bolide een geheel eigen uitstraling geve